Autor Cinema, teatre i televisió
11 Novembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 de novembre

 

8 apellidos vascos

8 apellidos vascos

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb A tiro limpio

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Roel Reiné i amb la interpretació de Steven Seagal, Bernie McInerney, Antoni Corone

Matt és un antic policia d’elit que té problemes amb el joc i una muntanya de deutes. Un home misteriós li ofereix pagar els seus deutes a canvi de l’assassinat del gàngster més cèlebre de la ciutat, prenent Matt una decisió que canviarà la seva vida… per sempre

Cuatro i Telecinco

A les 22:30h cine amb 8 apellidos vascos

Estrenada l’any 2014 sota la direcció d’Emilio Martínez-Lázaro i amb la interpretació de Clara Lago, Karra Elejalde, Dani Rovira

Rafa, andalús, mai ha hagut de sortir de la seva estimada Sevilla per aconseguir el que més li importa en la vida: el fi, la gomina i les dones. Fins que un dia tot canvia quan apareix la primera dona que es resisteix als seus encants: Amaia, una basca. Rafa, decidit a conquistar-la, viatja fins a un poble de l’Euskadi profunda. Allí, per aconseguir a Amaia farà el que faci falta, fins a fer-se passar per basc.

Podeu llegir la crítica a: http://terrassainforma.com/2014/11/critica-cinematografica-ocho-apellidos-vascos/

——————————————

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Flors trencades

Estrenada l’any 2005 sota la direcció de Jim Jarmusch i amb la interpretació de Bill Murray, Jeffrey Wright, Frances Conroy

Original i extravagant revisió del mite de Don Joan. Després de ser abandonat per la seva última conquesta, Don Johnston rep una carta anònima en la qual se li informa que té un fill. Tan inesperada notícia l’impulsa a emprendre un viatge a la recerca de les seves antigues amants per resoldre el misteri.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version