Autor Handbol
11 Novembre 2015 a 15:00

El BM Granollers aposta per la Carrera Dual

El Club vol continuar mantenint una posició capdavantera a l’handbol del futur

Kh7 BM Granollers BMG - Clinicas Rincon Malaga Costa del Sol // Imatge cedida pel BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)

Kh7 BM Granollers BMG – Clinicas Rincon Malaga Costa del Sol // Imatge cedida pel BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)

Els jugadors del Fraikin, Marc Garcia i Adrià Pérez, realitzen des de fa unes setmanes pràctiques universitàries a KH Lloreda.  La jugadora del KH-7 BM Granollers, Joana Capdevila aviat ho farà a La Mútua i i l’Hospital de Granollers també incorporarà dos jugadors més a principis de 2016.

D’altra banda, altres patrocinadors , com el mateix Fraikin, ja han mostrat interès per acollir més jugadors i jugadores en pràctiques. Els patrocinadors del club granollerí juguen un paper clau per impulsar el projecte de Carrera Dual dels esportistes del BM Granollers, que promou compatibilitzar l’exigència de l’elit esportiva amb el desenvolupament d’una trajectòria acadèmica o laboral de qualitat.

Un dels impulsors d’aquest projecte és l’excapità del Fraikin, Raúl Campos, que va treballar a una empresa patrocinadora durant els últims anys com a jugador. Campos considera clau que els esportistes no deixin de banda la formació durant la seva carrera esportiva. Amb la seva ajuda, el club vol traslladar l’experiència de l’IES Carles Vallbona (amb nens de 12 a 16 anys a l’educació secundària), a etapes posteriors com els estudis universitaris o la fase d’inserció laboral.

       Per a Marc Garcia, “les pràctiques a KH Lloreda estan suposant un aprenentatge brutal” pel qual està molt agraït a l’empresa. Garcia hi desenvolupa tasques vinculades amb la prevenció de riscos laborals, com a estudiant del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, i considera que “el club ha donat un pas endavant amb aquesta iniciativa“.

L’extrem Adrià Pérez que està acabant d’estudiar ADE a la Universitat de Barcelona, considera que les pràctiques són un pas fonamental en la seva formació. Els dos seguiran a KH Lloreda fins a final d’any.

Judith Vizuete i Carlota Rubio reben les 2 primeres beques UVic-BM Granollers

Les jugadores del KH-7 BM Granollers, Judith Vizuete i Carlota Rubio, han obtingut les 2 primeres beques UVic-BMGranollers. La Judith tindrà un descompte del 40% a la matrícula del seu curs de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i la Carlota gaudirà del mateix descompte al Grau d’Educació Primària.

Aquestes beques part del conveni que el BM Granollers i la UVic van signar durant el mes de juliol. . Amb aquesta aposta per la Carrera Dual, el BM Granollers vol continuar mantenint una posició capdavantera a l’handbol del futur.

Switch to mobile version