Autor Societat
30 Novembre 2015 a 13:00

El brou termal, la gran estrella de la Fira de Nadal calderina

Ha estat l’edició amb més visitants

El brou termal, la gran estrella de la Fira de Nadal calderina // Imatge cedida per l'Ajuntament de Caldes de Montbui

El brou termal, la gran estrella de la Fira de Nadal calderina // Imatge cedida per l’Ajuntament de Caldes de Montbui

30 edicions, 130 parades, uns 8.000 visitants, totes les racions de brou i carn d’olla repartides (5.000 i 450, respectivament), 400 infants van fer cagar el Tió en unes dues hores, 536 persones van visitar el Museu Thermalia i 1.500 l’exposició «La càmera d’en Guillem» de la Sala Delger.  Aquestes són les xifres de la Fira de Nadal celebrada aquest cap de setmana a Caldes de Montbui. Tot un èxit.

Segons la organització ha estat l’edició amb més afluència de visitants a la Fira. Altres anys, la plaça i els carrers adjacents quedaven col·lapsats de visites especialment el diumenge al matí, mentre que enguany els col·lapses s’han donat en diversos moments del cap de setmana. Una fira que bull d’esperit nadalenc i solidari i esdevé una gran mostra del millor en artesania i gastronomia de proximitat.

Un cop més, la gran protagonista ha estat l’olla gegant, on van bullir des de les 19 h de dissabte fins les 12 h de diumenge 1.600 litres d’aigua termal i productes de qualitat per tal de preparar el brou que han tastat més de 5.000 persones. L’oferta de brou es va esgotar després d’unes set hores repartint gots de manera ininterrompuda mentre que la de carn d’olla es va acabar moltes hores abans.

 

Switch to mobile version