Autor Atletisme
13 Novembre 2015 a 13:00

La 23a Cursa Muntanya del Farell se solidaritza amb ProyectoPol

Se celebrarà el 29 de novembre amb 800 dorsals 

La 23a Cursa Muntanya del Farell se solidaritza amb ProyectoPol // Imatge cedida per l'Ajuntament de Caldes

La 23a Cursa Muntanya del Farell se solidaritza amb ProyectoPol // Imatge cedida per l’Ajuntament de Caldes

L’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé; la regidora d’Esports, Núria Carné; el sots president responsable de seccions del Club Natació Caldes, Jaume Balaguer; i el responsable de la Secció d’Atletisme, Manolo Romero, van presentar conjuntament la cursa de muntanya calderina que té lloc cada novembre i que aplega uns 800 dorsals en cada edició.

La Cursa del Farell, que se celebrarà el proper 29 de novembre, tindrà la sortida a la Zona Esportiva El Bugarai. Els atletes sortiran a les 10h del matí i recorreran 13.200 metres, el 80% dels quals es farà per zones forestals del municipi que inclouen la Torre Nova, el Pascol, el Turó de la Torre Roja i el Roure Gros. El 20% restant transcorrerà per les via urbanes passeig del Remei i avinguda de Pi i Margall i pels carrers del Barri Bugarai.

Les inscripcions es poden fer aquí fins el 25 de novembre o fins que s’esgotin les places. 

 En l’anterior edició, la 22a, els millors temps van ser de 49:20 realitzat pel corredor Ivan Lima i 57:54 realitzat per la corredora Janeth Becerra. El millors temps locals van ser per Pere Planas Parellada (52:06), i Meritxell Velasco Ayguasanosa (1:01:14).

 

Cursa solidària amb ProyectoPol 

La novetat de l’edició d’enguany és que 0,50 cèntims de cada inscripció feta es destinaran a una causa solidària. En aquest sentit prop de 400 euros es destinaran a la investigació de la “hiperglicinemia no cetósica”, la malaltia que afecta a l’infant Pol Molinos i de la qual es coneixen uns set casos en tot l’Estat.

El CN Caldes és una entitat solidària amb ProyectoPol des de fa anys. El Club ajuda a Toni Molinos, pare d’en Pol, a entrenar-se per a les fites esportives que li serveixen de plataforma per fer visible la malaltia del seu fill. Toni Molinos va anunciar que no podrà participar en al cursa per una lesió, però que l’equip, amb en Pol, faran la sortida i l’arribada, com és habitual.

 

Switch to mobile version