Autor Handbol
24 Desembre 2015 a 13:00

El BM Granollers fitxa fins a final de temporada el brasiler Fernando Pacheco (Zeba)

Es tracta d’un experimentat lateral dret

El BM Granollers fitxa fins a final de temporada el brasiler Fernando Pacheco (Zeba) // Imatge cedida per BM Granollers

El BM Granollers fitxa fins a final de temporada el brasiler Fernando Pacheco (Zeba) // Imatge cedida per BM Granollers

Fernando Pacheco, més conegut com Zeba, arriba al Fraikin després d’una llarga trajectòria a la Selecció de Brasil, amb la qual ha disputat 5 Mundials (2005, 2007, 2011, 2013 i 2015) i ha guanyat 2 Jocs Panamericans (2007 i 2015).

El jugador brasiler aportarà la seva experiència per a reforçar l’equip com a lateral dret ofensiu i com a expert defensiu. Actualment, jugava al Clube Taubaté de Sao Paulo i té 32 anys (190 cm i 95 kg). Anteriorment, havia format part d’altres clubs brasilers, com el Sao Caetano o el Pinheiros.

Pacheco  començarà a entrenar amb l’equip granollerí el dia 7, quan els homes de Carlos Viver reprenguin els entrenaments. Ho farà fins a final de temporada amb opció a una més.

Amb aquesta incorporació el conjunt de Granollers guanyarà en experiència i permetrà donar més alternatives a una plantilla que haurà d’afrontar un calendari molt exigent i molts desplaçaments llargs a partir del mes de febrer. L’equip haurà de fer front a la segona volta de lliga, la fase de grups de la Copa EHF i els quarts de final de la Copa del Rei.

Switch to mobile version