Autor Articles i estudis
28 Gener 2016 a 15:00

CaixaBank llança una iniciativa en el mercat municipal de Granollers per fomentar el comerç de proximitat

 La Caixa pago con movil // Imatge CaixaBank

La Caixa pago con movil // Imatge CaixaBank

La iniciativa s’emmarca dins del programa CaixaNegocis, engegat amb l’objectiu de reforçar la relació de CaixaBank amb els comerços clients.  

Per impulsar el pagament electrònic, l’entitat financera sorteja premis entre els clients que realitzin les seves compres al mercat de Sant Carles de Granollersl i paguin amb la seva targeta, la seva polsera contactless o el seu telèfon mòbil, a través de CaixaBank Pay.

Per apropar encara més els nous mitjans de pagament als clients, CaixaBank ha dissenyat una polsera, en exclusiva, per aquesta acció al mercat municipal de Granollers.

CaixaBank ha engegat una iniciativa al mercat de Sant Carles de Granollers per incentivar el comerç de proximitat, un objectiu emmarcat al seu programa CaixaNegocis. Per això, l’entitat sorteja premis, durant les cinc setmanes que dura la iniciativa, entre aquells clients que paguin les seves compres utilitzant qualsevol solució de pagament electrònic ofertat per l’entitat: targetes contactless, polseres contactless o telèfon mòbil, a través de l’aplicació de pagament CaixaBank Pay.

La iniciativa se situa dins de les accions de suport al petit comerç i de foment dels nous mitjans de pagament que l’entitat financera ha engegat, tant per a clients titulars de mitjans de pagament de l’entitat com per a comerços. Aquesta acció complementa l’oferta per a comerços del programa CaixaNegocis, que ofereix les millors solucions de gestió, finançament i protecció als clients, i que compta amb gestors especialitzats per atendre al client en el seu negoci. Els gestors de CaixaBank disposen de dispositius mòbils per a assessorament financer i un canal exclusiu de comunicació a través del “Mur”.

CaixaBank

Switch to mobile version