Autor Societat
12 Gener 2016 a 14:00

KYMCO Espanya signa un acord amb CaixaBank per impulsar la mobilitat urbana sostenible

KYMCO Espanya posa en marxa una campanya per finançar al 0 %TAE tota la gamma de motocicletes

KIMKO ESPAÑA // Imatge cedida per CaixaBank

KIMKO ESPAÑA // Imatge cedida per CaixaBank

KYMCO Espanya, primera marca d’escúters, ha signat un acord estratègic amb CaixaBank Consumer Finance, filial de l’entitat CaixaBank, per impulsar la mobilitat urbana sostenible en tot el territori amb la millor oferta de finançament del sector de les 2 rodes.

Aquest acord representa el punt de partida d’un ambiciós programa entre ambdues companyies, amb múltiples accions enfocades a seguir incrementant valor al client, eix de tots els esforços, i s’emmarca en el compromís de les companyies de crear iniciatives favorables amb el medi ambient.

KYMCO Espanya posa en marxa, a partir del 18 de gener i durant tot l’exercici, una campanya per finançar al 0 %TAE i sense interessos ni despeses extra, tota la gamma de motocicletes. La campanya permet als clients particulars finançar a 12 mesos vehicles de fins a 3.000 euros i a 24 mesos per a imports superiors amb unes condicions privilegiades de 0% TAE, 0% d’interès, 0% d’obertura i 0% d’entrada. KYMCO és l’única marca del sector que ofereix finançament al 0 %TAE sense condicions extres per a tota la gamma de motocicletes.

L’acord ha estat signat pel president de KYMCO Espanya, Shiao Song Ko, i el director general de CaixaBank Consumer Finance, Jordi Maymó Vilas.Shiao Song Ko afirma: “L’objectiu d’aquest acord és estar més a prop del client final i facilitar-los l’accés a les seves necessitats de mobilitat urbana amb les millors condicions econòmiques i de la manera més àgil, innovadora i ràpida possible. El millor partner per a això és CaixaBank, que ens ha brindat el seu know how tecnològic perquè això sigui possible”.

“En aquest acord, tant les condicions de finançament com les solucions tecnològiques permetran que el client de KYMCO tingui les majors facilitats en el concessionari per gaudir d’una nova motocicleta. Es tracta d’una oferta molt atractiva per al consumidor, que no paga interessos ni comissions, i una operativa de concessió del finançament molt senzilla i àgil per al concessionari ”, ha subratllat Jordi Maymó.

KYMCO Espanya dotarà de manera immediata a tota la seva xarxa de concessionaris dels dispositius d’última generació necessaris per realitzar la tramitació i aprovació del finançament a través d’un procés totalment digitalitzat. Per fer-ho, aquests dispositius incorporaran una App desenvolupada per CaixaBank Consumer Finance específicament per a KYMCO Espanya que permet la contractació i firma digitalitzada, així com el reconeixement i validació dels DNI dels titulars del finançament, per simplificar al màxim els tràmits.

Es concessionaris procediran a la recollida de dades del futur propietari de la motocicleta KYMCO a través d’aquest dispositiu. La resposta de CaixaBank serà immediata i la confirmació per part del client s’efectuarà mitjançant signatura digital.

En el cas dels clients de CaixaBank, el procediment es redueix encara més, ja que simplement presentant el seu DNI o NIE i una targeta de crèdit o dèbit es podrà estudiar el seu finançament.

Switch to mobile version