Autor Economia
19 Febrer 2016 a 13:00

VALEO Martorelles té una proposta vinculant per a la reindustrialització de la planta

Del grup Sintex

Conflicte Valeo

Conflicte Valeo

En la reunió del passat dimecres de la comissió de seguiment sobre la reindustrialització de la planta de Martorelles, acordada el passat mes de novembre entre la direcció de Valeo i el comitè d’empresa, s’ha anunciat l’oferta vinculant d’un inversor.

 El grup Sintex, empresa austríaca del sector d’automoció i proveïdora del grup Volkswagen, ha fet una oferta vinculant per reindustrialitzar la planta vallesana amb la fabricació de components de l’automòbil per als nous models que es fabricaran a la factoria de Seat de Martorell.

 En el decurs de la reunió s’han donat les primeres dades sobre el projecte, que garanteix la contractació de 100 treballadors i treballadores en les condicions acordades en el marc dels compromisos de reindustrialització: garantia d’ocupació d’un mínim de tres anys, vinculació al conveni sectorial i abonament de les indemnitzacions acordades per part de Valeo.

 Tant la direcció de Valeo com CCOO troben insuficient la capacitat d’ocupació que proposa el projecte del grup Sintex i han convingut continuar treballant en el desenvolupament d’aquest projecte industrial per poder garantir l’ocupació de tota la plantilla, tal i com està acordat. En els propers dies, aquesta comissió treballarà per conèixer amb més detall el projecte i mirar d’optimitzar-lo per millorar-ne la capacitat d’ocupació.

 

 

 

Switch to mobile version