Autor Entitats
11 Març 2016 a 13:00

L’Obra Social “la Caixa” aporta 38.000 euros a les parròquies de Granollers

Destina més d’un milió d’euros a parròquies de la província

Edificis de CaixaBank a Barcelona

Edificis de CaixaBank a Barcelona // Imatge del web Wikimedia Commons (Foto: Jordi Ferrer)

L’Obra Social “la Caixa” reafirma el seu compromís social a Granollers realitzant una col·laboració de 38.000 euros a les parròquies que atenen famílies en risc d’exclusió social de la zona.

Amb l’acord, la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, la Parròquia Mare de Déu de Montserrat i la de Sant Antoni de Pàdua reben una nova empenta per tal de continuar amb l’objectiu de cobrir les necessitats bàsiques i pal·liar noves situacions de pobresa i d´exclusió social de la població.

D’aquesta manera, l’Obra Social “la Caixa” renova la voluntat de suport al projecte de ciutat, tot incrementant un 25% o 50% la quantitat que van rebre les entitats el darrer anys, o fins i tothom doblant imports anteriors.

Aquesta col·laboració permetrà adquirir productes frescos (pollastre, ous, fruites, verdures, peix…) i menjar sec per a les persones en situació de vulnerabilitat de la població. A més a més, en alguns dels casos, ajudarà a comprar productes d’higiene i d’alimentació per nadons, mantenir l’estoc d’aliments bàsics (oli, llet…), i en l’adequació d’espai per l’emmagatzematge de les donacions de productes, roba o d’altres estris.

Les famílies detectades amb vulnerabilitat alimentaria pels equips dels serveis socials municipals, Càrites i/o Creu Roja rebran aquest suport a l’alimentació; de la mateixa manera, que també ho rebran famílies que s´adrecen directament als propis bancs d´aliments de les parròquies.

Enguany, l´Obra Social “la Caixa” destina 1.158.000 euros a parròquies de la província de Barcelona

Switch to mobile version