Autor Societat
14 Maig 2016 a 16:00

Albert Ferré nou president de PIMEC Joves Barcelona

Nomenat pel Comitè Executiu de la patronal

ALbert Ferré

ALbert Ferré

Albert Ferré, COO d’Omitsis Consulting i CEO de Mashup Barcelona, ha estat designat nou president de PIMEC Joves Barcelona després que el Comitè Executiu de la patronal hagi aprovat el seu nomenament.

Albert Ferré, nascut a Sabadell l’any 1981, és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i al llarg de la seva trajectòria professional s’ha especialitzat en la conceptualització i venda de serveis i productes tecnològics i màrqueting online.

Destaca pel seu caràcter emprenedor i per la seva vinculació amb el món associatiu. Va ser fundador de l’associació musical Tercera Via, que va presidir durant 6 anys, i impulsor de “Terceravia.cat”, la primera xarxa social d’Europa dedicada a la música emergent. Entre els seus darrers projectes destaquen Qultural.com, un web creat per vertebrar eficientment el mercat musical català, o la nova aplicació de la sala Apolo de Barcelona (Appolo).

El nou president de PIMEC Joves Barcelona també participa com a ponent i conferenciant en diversos espais empresarials de referència en els ambits de la tecnologia, la comunicació i la cultura.

Albert Ferré afronta aquesta nova etapa amb il·lusió i amb moltes ganes de donar veu als milers de joves empresaris que comencen a donar les primeres passes, així com també a les segones i terceres generacions que tenen el repte de donar continuïtat o reinventar l’empresa o el negoci familiar.

Treballarà per portar els problemes, les necessitats i les propostes dels joves empresaris davant de les administracions i els poders de decisió. També es planteja crear una xarxa transversal, sòlida i compromesa entre diferents generacions d’empresaris per tal de compartir experiències i intercanviar coneixement, que permetin treure noves idees, que ajudin a millorar la competitivitat de les pimes barcelonines i, per tant, l’economia de la demarcació.

PIMEC Joves Barcelona dóna suport i atorga representació als joves empresaris i emprenedors de la demarcació davant els agents polítics, socials i econòmics. També defensa les necessitats d’aquest col·lectiu d’empresaris i cerca d’incentivar debats i trobades per tal que s’estableixin contactes entre els assistents.

Switch to mobile version