Autor Societat
22 Setembre 2016 a 10:00

CaixaBank signa un acord amb Opportunity Network per potenciar el negoci

Oferirà als clients oportunitats de negoci de qualitat a tot el món

CaixaBank

CaixaBank

CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb Opportunity Network, la plataforma privada internacional per trobar socis de confiança i fer operacions de negoci a escala global. L’objectiu d’aquest acord és poder oferir als clients empresa de CaixaBank l’accés a oportunitats de negoci de qualitat a tot el món. CaixaBank es converteix així en la primera entitat financera espanyola que pot oferir accés als seus clients a aquesta plataforma de negocis.

Des de la seva creació el 2014, Opportunity Network ha generat oportunitats de negoci per valor de més de 35.000 milions de dòlars, gràcies a les 13.000 empreses que operen en 130 països dels cinc continents. Aquestes empreses només poden accedir a aquesta plataforma privada de negocis a través de la invitació d’un soci de confiança, que avala la fiabilitat de l’empresa que s’incorpora.

Funcionament

Un cop que CaixaBank convida a un client empresa a incorporar-se a Opportunity Network, aquest client pot publicar de forma anònima les necessitats actuals del seu negoci i, alhora, té accés a totes les oportunitats actives publicades per la resta d’empreses que participen en la plataforma. D’aquesta manera, el client pot connectar amb altres membres la fiabilitat dels quals ha estat avalada per una entitat financera de confiança.

Per a Luis Cabanas, director executiu de Banca d’Empreses de CaixaBank, “aquest acord permet a la nostra entitat oferir un nou servei de valor afegit als nostres clients empresa al mateix temps que consolida el nostre lideratge en banca digital”.

Per la seva part, Julia Puig, sòcia fundadora d’Opportunity Network, ha afirmat que ens il·lusiona aquest acord amb CaixaBank, una col·laboració que, sens dubte, contribuirà a impulsar el negoci de les empreses.

Opportunity Network és un exemple més d’innovació tecnològica que CaixaBank aplica al negoci bancari per millorar el servei als seus clients i que ha portat a l’entitat a ser l’únic banc europeu amb Certificat AENOR d’Assessorament Banca Empreses i a obtenir diversos reconeixements internacionals com el de Millor Banca Mòbil del Món 2015, atorgat per Forrester Research.

Aquesta capacitat d’innovació i d’inversió en nous canals és una de les raons per les quals el 44,9% de les empreses trien a CaixaBank, segons un estudi de FRS Inmark sobre el comportament financer de les empreses.

El model d’innovació de CaixaBank té com a objectiu seguir més de prop als clients i conèixer millor les seves noves necessitats; incrementar la relació entre clients i gestors, gràcies a les noves eines de comunicació; i transformar l’organització cap a un model en què el servei al client se situï al centre.

Switch to mobile version