Autor Societat
22 Setembre 2016 a 18:00

La Roca Village i ESCODI s’uneixen per professionalitzar el sector del comerç

La iniciativa s’emmarca per crear accions conjuntes que consolidin el turisme de compres

La Roca Village i ESCODI

La Roca Village i ESCODI

Amb l’objectiu de desenvolupar el talent i professionalitzar el sector del comerç a Catalunya, La Roca Village ha signat un acord de col·laboració amb l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI), la universitat del comerç. Gràcies a aquesta aliança, ambdues institucions han creat el curs d’especialització Retail, Luxury Experience & Hospitality, enfocat a joves o professionals del sector que vulguin desenvolupar una carrera amb projecció internacional dins el sector del comerç.

Aquest curs està subvencionat per Value Retail –creador i gestor de La Roca Village, a Barcelona, i Las Rozas Village, a Madrid–, i s’emmarca en el seu interès per promoure i desenvolupar el talent en el sector del comerç a Catalunya a través d’una formació de qualitat equiparable a la que s’imparteix en altres ciutats capdavanteres en retail, com Londres o París.

L’aliança entre La Roca Village i ESCODI forma part de l’interès comú per desenvolupar accions conjuntes que posin en valor el comerç i el turisme a Catalunya i consolidin el turisme de compres. L’acord s’ha formalitzat a La Roca Village, en un acte de signatura en què han participat la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, en qualitat de presidenta del Comitè Executiu de la Fundació ESCODI i Elena Foguet, business director de Value Retail Spain.

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha destacat que la formació del talent és imprescindible per millorar la professionalitat del sector del comerç, motor econòmic clau al nostre país. Aquest curs és un exemple, com també ho és el grau universitari en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’ESCODI – Universitat de Barcelona.

Una empresa amb els seus col·laboradors formats augmenta considerablement el seu rendiment, fins a un 50% més de vendes. Des de la Generalitat de Catalunya s’ha apostat clarament per la formació en el retail a través de la seva participació a ESCODI”.

L’objectiu del curs Retail, Luxury Experience & Hospitality és oferir una carrera especialitzada i de qualitat dins el sector de comerç que proporcioni competències, coneixements i desenvolupi habilitats centrades en el valor de l’hospitalitat, l’experiència de compres i el sector del luxe .

Segons Elena Foguet, business director de Value Retail Spain, “aquest curs és una innovació en el sector del retail per desenvolupar el talent i professionalitzar el sector. És el nostre deure com a retailers és contribuir a elevar la professió i ho conseguirem dedicant temps a la formació i posant en valor la importància de tractar els clients amb alts estàndards d’hospitalitat i servei.bLa col·laboració de Value Retail amb ESCODI és una plataforma excel·lent per impulsar-lo”.

El curs començarà el 7 de novembre i tindrà una durada de quatre setmanes. Consta de 60 hores lectives, que estaran distribuïdes en sis mòduls:El retail és experiència: Des del basar de les espècies a Bergdorf Goodman; Màrqueting: Com atraiem i fidelitzem els clients?, que inclou una visita a un circuit de botigues de Barcelona; Orientació al mercat del luxe: El valor de l’hospitalitat i els serveis com a element diferenciador; Retail: KPI‘s – indicadors d’anàlisi de negoci; Un client internacional: Turisme de compre ambdues institucions han creat el curs d’especialització Retail, Luxury Experience & Hospitality, enfocat a joves o professionals del sector que vulguin desenvolupar una carrera amb projecció internacional dins el sector del comerç.

Aquest curs està subvencionat per Value Retail –creador i gestor de La Roca Village, a Barcelona, i Las Rozas Village, a Madrid–, i s’emmarca en el seu interès per promoure i desenvolupar el talent en el sector del comerç a Catalunya a través d’una formació de qualitat equiparable a la que s’imparteix en altres ciutats capdavanteres en retail, com Londres o París.

Switch to mobile version