Autor La recepta
22 Setembre 2016 a 12:00

Wok de verdures i tofu fumat a la mel

Saltejat de verdures

El món del wok és un món ple de grans sabors i sorpreses, ja que ens permet tastar plats amb un toc diferent, gràcies a la forma del tipus de paelles que utilitza per saltar els aliments, semi-ovalades, de manera que els aliments agafen gran temperatura en el seu interior, embolicant literalment de calor, de manera que vam aconseguir així, un ràpid cruixent.

Avui, jugarem amb un bloc de tofu fumat i una mica de mel, vegem la recepta d’aquest wok de verdures:

Ingredients 2 pax

  • ½ pebrot verd, 1/2 pebrot vermell
  • Ceba
  • Bolets variats, 1 pastanaga
  • ½ bloc de tofu fumat
  • Fideus ramen
  • Sal, oli d’oliva, mel, salsa de soja

Elaboració

Tallem els pebrots en tires del mateix gruix, les pastanagues i els bolets picades fines. La ceba la tallem en juliana mitjana. El tofu el tallem en tires de ½ dit de gruix en primera instància i després, al seu torn, en quadrats.

Saltegem al wok amb unes gotes d’oli i per aquest ordre: primer la pastanaga, a continuació els pebrots, els bolets, la ceba, després el tofu i acabem afegint els fideus, prèviament blandeados en aigua bullint, i dos culleres de salsa de soja. Saltegem constantment i llest.

Emplatem, acabant amb mel en decoració.

Consell

L’èxit del wok consisteix en donar-li als diferents elements el temps just de cocció, de manera que mantinguin cert punt de cruixent. La paella ha d’estar molt calent, i l’oli gairebé fumejant.

Recordeu que la salsa de soja ve a ser la sal que nosaltres fem servir, de manera que no abusar-ne!

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version