Autor Societat
25 Octubre 2016 a 16:00

L’Aeroport de Barcelona-El Prat celebra l’Open Day 2016

Amb la participació de 50 “spotters”

openDay bcn2016

L’Aeroport de Barcelona-El Prat va reunir dijous en les seves instal·lacions a 50 aficionats a la fotografia aeronàutica, coneguts com spotter, a l’Open Day 2016. Els participants en aquesta trobada han pogut fotografiar de prop desenes d’avions i les seves operatives en un dia en el qual hi ha programades un total de 937 operacions.

Organitzat per la Associació Spotters Barcelona-El Prat amb la col·laboració de l’Aeroport, aquesta trobada fotogràfica ha permès un any més que els aficionats a aquest tipus de fotografia hagin pogut gaudir del seu hobby des d’una zona contigua a les pistes per on s’enlairen i aterren els avions, principals objectius de les seves fotografies. La jornada, que va començar a dos quarts de nou del matí, es va perllongat fins a les quatre de la tarda.

L’Associació de Spotters Barcelona-El Prat és una associació sense ànim de lucre que reuneix a entusiastes de l’aviació de totes les edats. Els spotter s’apropen a aeroports i zones properes a ells per observar i fotografiar les aeronaus que hi operen.

Switch to mobile version