Autor Societat
11 Novembre 2016 a 18:00

El 13N. “Per la democracia. Defensem les nostres institucions”

Reunirà més de 200 càrrecs imputats

mani 13N ANC Omnium

ANC, AMI i Òmnium son els principals organitzadors de la concentració ciutadana prevista  pel proper diumenge 13 de Novembre a l’Avinguda Maria Cristina, davant les fonts de Montjuïc, de Barcelona per denunciar els atacs que estan patint els més de 400 representants polítics d’institucions catalanes  que estan desobeint sentències del Tribunal Constitucional i per mostrar el rebuig a la reforma del Tribunal Constitucional que va promoure el PP a les Corts Espanyoles el 2015 i que permetrà al Tribunal Constitucional inhabilitar representants de les institucions i que estava paralitzada en part perquè el propi Tribunal Constitucional estava estudiant un recurs del govern basc. El recurs considerava que no era oportú fer una reforma d’aquestes característiques de forma unilateral i a més considerava que podia generar una intromissió del Tribunal en les institucions democràtiques i que el passat 3 de novembre es va avalar el canvi amb 3 magistrats en contra.

Totes les previsions dels organitzadors, tenint en compte el nombre d’autocars contractats (més de 150) i les dades aportades per totes les assemblees d’arreu de Catalunya superen els 100.000 asistents si bé esperen superar ampliament aquesta cifra

Switch to mobile version