Autor Breus
28 Juny 2018 a 09:30

Jornada Tècnica demostració a Electropla Granollers

caixa registre Imanbox

caixa registre Imanbox

Mostrarem en el punt de venda les qualitats de les nostres Innovadores Caixes de Registre, Empalme i Derivació que estan trencant motlles i que, per primera vegada en molt temps, estan fent que molta gent es replantegi temes tan bàsics com que el disseny, la qualitat i els bons acabats es mesuren pels detalls.

Poques vegades trobarem un producte en el mercat que, per tan pocs diners més, ens aporti un avantatge competitiu tan important. Cal no oblidar que les caixes de registre estan a la vista de tots, i tots tenim en ment alguna caixa nyap de les tradicionals amb les grapes trencades, desencaixada, bombada o que simplement ha estat oberta i la pintura està esquerdada a les vores.

Ves a veure-ho a la delegació de ELECTROPLÀ a Canovelles i emportat un detall recordatori de la visita

Passeig de la Ribera, 113,
08420 Canovelles, Barcelona
La jornada tindrà lloc aquest dijous 28 de Juny a Eletroplà Canovelles.

Cal innovar i aixì fidelitzaras als teus clients!

Mapa: https://goo.gl/maps/dZxKg1MA5qQ2

Switch to mobile version