Autor Articles i estudis
18 Setembre 2018 a 18:00

Sentir-se bé

juan juncosa//Foto: amic

juan juncosa//Foto: amic

Sentir-se bé, no és només una casualitat, no és només una cosa que passi algunes vegades a l’any. És una cosa que pot dependre de diversos factors dels que val la pena estar al cas. Hi ha tres particularment importants per a sentir-nos bé que podem afavorir. La nostra ment, mitjançant “l’actitud”. La nostra salut mitjançant “l’alimentació”. “El bé dormir” que afecta tant a la salut com a la nostra ment. Quan un se sent bé, troba dins seu, energia per superar qualsevol obstacle. Hi ha situacions que podrien arribar a ser una dificultat quan un no se sent bé i poden convertir-se en res quan si ho estàs. Per tant val la pena i molt estar alerta i ajudar en tot el que puguem a la nostra actitud, la nostra alimentació i el bé dormir. Per tots és sabut que l’actitud que tinguem davant de les diferents situacions de la vida ens farà sentir d’una manera o altra. Potser és una mica més desconegut el tema de l’alimentació. Us puc assegurar que menjar bé farà que et sentis bé per dins i millor per fora. La nostra alimentació és el nostre combustible. Us puc assegurar que segons un menja, se sent i nota una energia al seu interior, o una altra. Pel que fa al bé dormir ja he comentat en diversos articles la importància de dormir bé i el que comporta no fer-ho. Desconcentració, irritabilitat etc. etc. Per tant si vols una vida millor preocupa’t de sentir-te bé.

Per: juanajuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version