Autor Economia
8 Octubre 2018 a 18:00

Barcelona Meeting Point 2018 escalfa motors

Celebrarà la seva 22a edició del 25 al 28 d’octubre

Barcelona Meeting Point Wires// Foto: BMP

Barcelona Meeting Point Wires// Foto: BMP

Barcelona Meeting Point 2018, la Fira i Simposi Immobiliària Internacional que celebrarà la seva 22a edició del 25 al 28 d’octubre a Barcelona, ​​reivindicarà el paper de la dona en un sector tradicionalment tan masculí com és l’immobiliari. En aquest sentit, el divendres 26 d’octubre Barcelona Meeting Point acollirà una taula rodona debat del col·lectiu WIRES (Woman in Real Estate Spain) que té per objectiu fomentar la presència de la dona en el sector immobiliari. BMP 2018 tractarà d’aquesta manera de fomentar el paper de les dones en les empreses immobiliàries, creant un aparador perquè es pugui donar a conèixer l’activitat d’aquesta associació i expandir la seva activitat.

Tendències en el Real Estate: Digitalització, Sostenibilitat i Benestar

Serà el títol d’aquesta taula de debat que estarà moderada per Nicole Berger, Fundadora de WIRES. Aquesta trobada de WIRES comptarà amb la participació de Carmina Ganyet, Corporate Managing Director de Colonial, Luke Treasure, director de Hines, Jorge Alonso, arquitecte urbanista de Chapman Taylor, Mónica Chao, directora de Comunicacions, Sostenibilitat i Relacions de INTU, Alfonso Benavides, President del Urban Land Institute, i Patrizia Laplana, directora d’ASLA Green Solutions.

BMP aposta per potenciar al màxim el networking internacional
Un dels aspectes més destacats de la propera edició de Barcelona Meeting Point és l’èmfasi que vol donar el saló al networking internacional. Com el seu nom indica, Barcelona Meeting Point té una tasca molt destacada com a punt de trobada de referència del sector immobiliari que serveix per atraure els grans inversors internacionals i a les empreses estrangeres que volen fer negoci a Espanya, perquè coneguin els líders i li prenguin el pols al sector.

Per a això, organitza un Networking Lunch, patrocinat per JLL, que tindrà lloc el dijous 25 d’octubre a les 14:30 hores en el marc del Symposium Internacional de BMP. Alhora, dins el BMP Proptech Congress també se celebrarà una activitat de Networking entre les empreses participants a la zona d’exposició dedicada al sector del PropTech i inversors. I el divendres 26 d’octubre tindrà lloc un Networking entre les empreses expositores de BMP i una sèrie de startups que compten amb una oferta disruptiva que impacta directament en el sector immobiliari.

BMP 2018 també celebrarà uns afterworks, que tindran lloc el 25 i 26 d’octubre de 18 a 19 hores a la zona de networking de BMP, que està patrocinada per ST Societat de Taxació, perquè els expositors de la Fira puguin relacionar-se amb potencials clients en un ambient distès. En els afterworks se serviran gintònics per gentilesa de bcngin.com i serviran per posar el punt i final a les intenses jornades de treball de Barcelona Meeting Point.

Match & Meet, una eina revolucionària per al Networking
Una altra de les eines que BMP 2018 ha posat a l’abast de les empreses expositores i els visitants de la fira per generar el major nombre d’oportunitats de negoci és el denominat Match & Meet. L’organització de BMP ha realitzat un qüestionari previ a tots els visitants de la fira per conèixer per endavant les seves necessitats immobiliàries i, en funció d’elles, els ha posat en contacte amb totes les empreses expositores que poden donar-los solució. D’aquesta manera els visitants de BMP han pogut contactar directament amb les empreses expositores en les que estan interessades i gestionar una reunió durant BMP per aprofitar al màxim la seva visita.

Switch to mobile version