Autor Economia
28 Octubre 2018 a 18:45

La Generalitat regularà els serveis VTC

La setmana que ve comencen els treballs amb l’AMB

Reunio Territori-Taxistes-VTC// Foto: Conselleria Territori

Reunio Territori-Taxistes-VTC// Foto: Conselleria Territori

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha valorat favorablement la convalidació per part del Congrés dels Diputats, del Reial Decret Llei que modifica la Llei 16/1897 d’ordenació dels transports terrestres en matèria d’arrendament de vehicles amb conductor (VTC). Així, Calvet ha remarcat que “la convalidació habilita la Generalitat per regular els serveis de VTC” i que ho podrà fer “amb immediatesa”. En aquest sentit, ha anunciat que la setmana que ve, la Conselleria i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) començaran a treballar en la regulació d’aquests serveis.
A més, el conseller ha posat de relleu que, la tramitació d’aquest Reial Decret com a projecte de Llei “ens permetrà introduir dos elements fonamentals: blindar les competències de la Generalitat  i eludir qualsevol eventual responsabilitat patrimonial sobre la regulació del servei de les llicències dels VTC”.
Switch to mobile version