Autor Cinema, teatre i televisió
23 Novembre 2018 a 18:00

“La increïble història de la pera gegant”

S’estrena en català avui divendres

La Pera Gegant cinema en català 2018.11.23// cartell

La Pera Gegant cinema en català 2018.11.23// cartell

El film La increïble història de la pera gegant s’estrena doblat en català avui divendres, 23 de novembre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Aquesta pel·lícula d’animació danesa ha estat dirigida per Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam i Amalie Næsby Fick.
Dos amics troben una ampolla amb un missatge i una llavor a dins. Quan planten la llavor, s’inicia una aventura amb monstres, pirates i peres gegants.
El film, s’exhibeix també amb subtítols en català, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
Podreu veure el film en versió catalana a les sales següents:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Cine Alhambra (La Garriga)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinema Ribes (Sant Pere de Ribes)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
Cinema Catalunya (Terrassa)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Multicines Sucre (Vic)
Pack Màgic distribueix aquest film d’animació que s’integra en la línia de pel·lícules infantils, adreçades a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que ofereix la distribuïdora. Durant aquest 2018, Pack Màgic ha estrenat en català Laban i LabolinaMiss Kiet’s Children i Tipitips.
Els films que estrena Pack Màgic, amb el suport de Política Lingüística, es distribueixen també en format DVD i a través de la plataforma FilminCat.
Switch to mobile version