Autor Economia
19 Gener 2019 a 18:00

Autònoms PIMEC lamenta que ATA s’integri a la CEOE

Properament es convocarà la Junta Directiva d’Autònoms PIMEC

autònoms PIMEC//logo

autònoms PIMEC//logo

Davant la decisió de la Junta Directiva de la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) de sol·licitar la seva integració en CEOE com a membre de ple dret, Autònoms PIMEC lamenta que el col·lectiu deixi d’estar representat en l’àmbit estatal, cosa que provocarà un perjudici per a tots els professionals autònoms.Autònoms PIMEC entén que ATA no es pot permetre perdre la identitat, autonomia, independència i capacitat d’acció i, per tant, considera imprescindible que pugui seguir sent una organització cúpula i no perdre aquesta condició integrant-se en l’estructura de CEOE. A més, l’acord proposat no respon ni a les necessitats dels autònoms espanyols, ni a l’esperit i filosofia d’ATA i de les seves organitzacions territorials.

Autònoms PIMEC forma part de la Junta Directiva de ATA des de l’any 2013, ocupa una de les vicepresidències i va cedir la representativitat dels seus associats que va significar el 33% dels associats totals d’ATA. En aquest sentit, denuncia que la reunió de la Junta Directiva Extraordinària celebrada el 15 de gener no s’ha convocat seguint el procediment adequat, ni en termini ni en forma.

Autònoms PIMEC ha votat en contra de l’acord, ha analitzat els punts crítics del mateix i ha exposat per escrit que a causa de la importància de la iniciativa el més oportú era obrir un període de reflexió i debat en l’àmbit d’organitzacions territorials d’ATA, tornar a convocar la Junta Directiva en termini i forma i posteriorment, convocar l’Assemblea General en una sessió extraordinària, en la qual es debatés i votés aquesta iniciativa de forma oberta i democràtica.

Per tot això, properament es convocarà la Junta Directiva d’Autònoms PIMEC per valorar la situació i prendre les mesures oportunes.

 

Switch to mobile version