Autor Cinema, teatre i televisió
25 Gener 2019 a 18:00

“Beneïda disbauxa” i “El vent entre les canyes”

S’estrenen avui en català

Beneïda disbauxa cinema en català 2019.01.25// cartell

Beneïda disbauxa cinema en català 2019.01.25// cartell

La comèdia italiana Beneïda disbauxa i el film francès d’animació infantil El vent entre les canyes, s’estrenen aquest divendres, 25 de gener, doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Beneïda disbauxa
Adso films presenta aquesta comèdia dirigida i protagonitzada per Carlo Verdone. El film compta també amb Ilenia Pastorelli, Lucrezia Lante della Rovere i Maria Pia Calzone. La pel·lícula explica la història de Guglielmo, propietari d’una botiga d’articles religiosos que ha estat abandonat per la seva dona. Deprimit i desesperat, no sap què fer amb la seva vida fins que entrevista una peculiar candidata a dependenta, la Luna. Aquesta noia de barri provocarà un canvi radical a la vida de Guglielmo perquè l’inscriu a Tinder.
El film es podrà veure a:
Casal Municipal d’Ascó (Ascó)
Cinema Germandat (Batea)
Cinema Moderno (Caseres)
Cinema de La Unió Social (Flix)
Casal Municipal d’Horta de Sant Joan (Horta de Sant Joan)
Screenbox Funatic (Lleida)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
El vent entre les canyes
Nicolas Liguori i Arnaud Demuynck dirigeixen aquest film d’animació de Drac Màgic adreçat a infants a partir de 5 anys.
Un rei prohibeix la música en tot el seu regne, però l’Eliette, una nena petita, s’hi resisteix i construeix una flauta en secret. Aquesta és la història central del film que ofereix cinc aventures entorn de la llibertat presentades per l’òliba Xibeca, que s’adreça als nens del públic per presentar les històries.
El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
La pel·lícula s’estrena el 25 de gener a les següents sales:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cine Kursaal de Penelles (Penelles)
JCA Cinemes Valls (Valls)A partir del mes de febrer es podrà veure al Centre Parroquial d’Argentona (Argentona); Cinema Truffaut (Girona); Centre Cultural de Granollers (Granollers); Cine Alhambra (La Garriga) i CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)

Switch to mobile version