Autor Articles i estudis
1 Gener 2019 a 18:00

Nit de Nadal

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

“Esta noche es noche buena y mañana Navidad…”Tots coneixem aquesta famosa lletra i ja sabeu que en més d’un article he parlat de l’important que és descansar. Són aquestes dates, en les que el descans ha de ser complet.

Potser no val la pena ni tan sols dedicar temps a reflexionar, sinó a fer vida social, a gaudir dels amics, de la família i res més. És el moment d’oblidar-se de tot i de fer una pausa. Si tens amics i família visita’ls, surt a prendre alguna cosa.
Si no els tens, no et preocupis. No ets l’únic. Avui dia pots trobar i connectar amb una bona quantitat de persones en les xarxes socials, units en grups bé sigui per aficions, esport o  formes de divertir-se, que organitzen quedades per a conèixer-se.
Són dies per a socialitzar, per a oblidar-se de tot i per a somriure. No permetis que ningú, ni tan sols tu, et tregui el bon humor. Són dies per a compartir somriures, begudes i menjar. Són dies per a estar enfront del televisor veient pel·lícules clàssiques sobre el sofà, sota una manta i amb una tassa de te o de xocolata a la mà. Són dies per a oblidar-te de tot.
Si hagués de demanar alguna cosa, per a tots, per aquest nadal seria que sigueu capaços de trobar la felicitat i el sentiment de benestar dins de vosaltres, saber treure-ho fora i multiplicar-ho compartint-ho. I vull acomiadar aquest article com m’acomiado els meus programes de ràdio. “Nois el temps vola, espero que allò que comunico us serveixi”.

Switch to mobile version