Autor Articles i estudis
8 Gener 2019 a 18:00

Reis Mags

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

I si… et converteixes en Rei Mag? Si poguessis portar alguna cosa als teus éssers estimats que no es pogués comprar. Si poguessis portar-los alguna cosa que fos emocional. Una cosa no genèrica. És a dir no alegria o felicitat. Un fet o acció que provoqui aquests estats. I si… li portes a un ésser estimat que fa temps que no veus una abraçada, i si… demanes perdó, i si… ajudes emocionalment a algú. Fa pensar, veritat? Que pots donar a una altra persona per a millorar la seva vida sense que sigui res palpable. Si t’has animat a pensar que voldries donar als altres ara és el moment de realitzar un exercici encara més important. És pràcticament el mateix exercici. Has de regalar una cosa no material, alguna cosa que millori la vida a un ésser molt especial i aquest ésser ets tu. Pensa tot el temps que necessitis que pots fer per a millorar tu vida. Què pots fer per tu i per a tu sense que sigui res material. Què et regalaràs que puguis usar durant la resta d’aquest any o, millor encara, de la teva vida. Tan important és donar a la resta com donar-te a tu mateix. Converteix-te en un Rei Mag molt especial en el qual portes uns regals sorprenents i immaterials a tots els teus éssers importants i volguts. Porta’ls aquest regal que els millorarà la vida. I sobretot no oblidis guardar un d’aquests regals tan importants per a tu.

Per: juanjuncosa.com / AMIC

 

Switch to mobile version