Autor Cinema, teatre i televisió
15 Febrer 2019 a 18:00

El film ‘En veu alta’ s’estrena subtitulat en català

En versió original francesa

En veu alta cinema en català 2019.02.15// cartell

En veu alta cinema en català 2019.02.15// cartell

El documental En veu alta s’estrena aquest divendres 15 de febrer, en versió original en francès subtitulat en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La distribuïdora Pack Màgic, especialitzada en cinema infantil, presenta aquesta vegada una pel·lícula per a adults. És el segon film de la línia de cinema per debatre, reflexionar i qüestionar aspectes de la societat contemporània, que la distribuïdora va encetar amb Miss Kiet’s Children.
El documental En veu alta, dirigit per Stéphane de Freitas i Ladj Ly, segueix el desenvolupament del concurs Eloquentia que cada any se celebra a la Universitat de Saint-Denis. L’objectiu d’aquesta acció és ajudar els joves dels suburbis a dominar l’art de l’oratòria i a l’hora a assolir la confiança necessària per tirar endavant els seus somnis. El concurs està obert a la participació de 100 joves de 18 a 30 anys del districte Sena-Saint-Denis.
Durant unes setmanes, guiats per un professorat integrat per advocats, directors i cantants, els joves aprenen els subtils mecanismes de la retòrica i afirmen els seus talents, donant-se a conèixer als altres i, per damunt de tot, a si mateixos.
Podreu veure el film a les següents sales:
Cinema Maldà (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinema Rambla de l’Art (Cambrils)
Teatre Principal (Lleida)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinema Ribes (Sant Pere de Ribes)
Switch to mobile version