Autor Cinema, teatre i televisió
29 Març 2019 a 18:00

“Zog, dracs i heroïnes”

S’estrena en català avui divendres

ZOG drac i heroines cinema en català 2019.03.29// cartell

ZOG drac i heroines cinema en català 2019.03.29// cartell

El film d’animació Zog, dracs i heroïnes s’estrena aquest divendres, 29 de març, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. De la distribuïdora Rita & Luca films, és una proposta integrada per la història de Zog i 4 curtmetratges protagonitzats per nenes valentes i imaginatives.
Zog és una adaptació cinematogràfica de Julia Donaldson i Axel Scheffler, creadors dels contes El GrúfalEl Nadal del senyor Branquilló i La rata pirata, que també han estat portades al cinema en versió catalana amb el suport de Política Lingüística. En Zog és un drac que va a escola per aprendre a volar, a treure foc per la boca i a raptar princeses, i té l’objectiu de ser el millor de l’escola.
Els curtmetratges que integren l’espectacle són Matilda, protagonitzat per una nena que ha de superar la por a la foscor; Zoo Story, que ressegueix la visita el zoo d’una nena entremaliada; La reina culet, una història surrealista, i Un petit pas, centrat en una nena que vol ser astronauta.
El film es podrà veure a les 6 sales següents:
  • Cinemes Girona (Barcelona)
  • Cines Verdi (Barcelona)
  • Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
  • JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Lleida)
  • Teatre Principal (Lleida)
  • JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)
Switch to mobile version