Autor Esports
14 Abril 2019 a 18:00

III Cursa de Muntanya “Bombers amb Causa memorial Rafa Arnabat”

Els dies 4 i 5 de maig

2ª cursa Bombers muntanya// Foto arxiu bombers

2ª cursa Bombers muntanya// Foto arxiu bombers

Ahir a la tarda es va presentar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cercs la III edició de la Cursa de Muntanya de Cercs Bombers amb causa Memorial Rafa Arnabat. La prova, que es farà el cap de setmana dels dies 4 i 5 de maig, forma part del programa d’activitats de la campanya solidària “Bombers amb causa”, que té per objectiu recaptar fons per a la investigació i la lluita contra malalties infantils. En l’organització de la Cursa hi participen els Bombers de la Generalitat i l’Hospital Sant Joan de Déu. Els fons que s’aconsegueixin amb la prova d’enguany aniran destinats al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu.
En la presentació, hi ha assistit l’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, la responsable de projectes de recerca de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Mercè Tura, el cap de parc dels bombers de Berga, Juli Lladós, i els organitzadors de la prova, els bombers Òscar Sánchez i i Albert Corominas.
Aquesta nova edició de la Cursa tindrà diverses categories. Dissabte, per exemple, es farà la cursa infantil a partir de les 16h, amb la sortida i l’arribada instal·lades al Pavelló Poliesportiu de Sant Jordi de Cercs. I diumenge, però a partir de les 09.00h, es faran les proves per als adults. En aquest cas, amb tres modalitats; la cursa curta i la caminada, que comparteixen un recorregut de 10 quilòmetres i 597 metres de desnivell, i la cursa llarga, de 23,39 quilòmetres, amb 1470 metres de desnivell. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web de la Cursa http://www.cursamuntanyabombersambcausa.org/
Switch to mobile version