Autor Cinema, teatre i televisió
17 Maig 2019 a 18:00

“Ens cal el teu vot” i “La petita trapella” s’estrenen avui divendres

En català

Ens cal el teu vot cinema català 2019.05.17// cartells

Ens cal el teu vot cinema català 2019.05.17// cartells

La comèdia francesa Ens cal el teu vot i el film alemany La petita trapella, l’estrena del qual inicialment s’havia anunciat per a la setmana passada, arribaran als cinemes aquest divendres en versió catalana amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Ens cal el teu vot
El film, que s’estrena en versió doblada i versió original francesa subtitulada en català (VOSC), està dirigit per Mathieu Sapin i interpretat per Alexandra Lamy, Finnegan Oldfield, Valérie Karsenti, Gilles Cohen, i Philippe Katerine.
L’Arnaud, és un jove de 25 anys, que comença a treballar com a assistent de la directora de comunicació d’un candidat a les eleccions presidencials en plena campanya electoral. Mentre descobreix les tàctiques, els secrets i les rivalitats de la campanya electoral, quedarà fascinat tant per aquest món nou com per la seva cap, l’Agnès.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
Cinemes Las Vegas (Figueres) VD
Cinemes Albèniz Centre (Girona) VD
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Lleida) VD
Centre Cultural (Mollerussa) VD
Cines Olot (Olot) VD i VOSC
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls) VD
La petita trapella
Joachim Masannek dirigeix aquest film interpretat per Aylin Tezel, Peri Baumeister, Tom Beck, Christoph Maria Herbst, Meret Becker, Aaron Kissiov, i Malu Leicher.
La Lilli té un secret, que només coneix la seva família: pot parlar amb els animals! Aquest talent especial li ha causat prou problemes en el passat i ha obligat la seva família a canviar de casa un munt de vegades. Un dia descobreix que un lladre d’animals ha segrestat un elefantet del zoo.
El film, distribuït per Flins & Pinículas, es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
CAT Cines Figueres ACEC (Figueres)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Olot (Olot)
Cines Imperial (Sabadell)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Switch to mobile version