Autor Societat
28 Maig 2019 a 15:00

Setmana de la Natura 2019

De l’1 al 9 de Juny

Setmana Natura 2019// Foto: diba

Setmana Natura 2019// Foto: diba

Les biblioteques que formen part del projecte “Parcs i biblioteques… naturalment!” de la Diputació de Barcelona se sumen a la Setmana de la Natura 2019 amb un munt d’activitats per fomentar la lectura i el coneixement sobre la natura i el medi ambient.

Tot i que la Setmana de la Natura és de l’1 al 9 de juny, les biblioteques ja han programat activitats a partir del 24 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Europeu dels Parcs. Els assistents de les activitats de la Setmana rebran un braçalet verd que du serigrafiada l’etiqueta #setmananatura i que els servirà per poder participar al concurs #LlegeixNatura. Els participants hauran de pujar una foto a Instagram on aparegui el braçalet i l’activitat que estan realitzant a la biblioteca per poder guanyar diferents premis relacionats amb el foment de la lectura i el coneixement del medi natural a la ciutadania.

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya.

Més informació:

Activitats programades a les biblioteques

Bases del concurs

Parcs i biblioteques…naturalment!

Switch to mobile version