Autor Cinema, teatre i televisió
26 Juliol 2019 a 18:00

“Joguines guardianes” s’estrena en català

Avui divendres

Joguines guardianes cinema català 2019.07.26// cartell

Joguines guardianes cinema català 2019.07.26// cartell

El film d’animació Joguines guardianes s’estrena aquest divendres, 26 de juliol, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Paycom Multimedia distribueix aquesta pel·lícula dirigida per Shen Yu i Huang Yan.
La pel·lícula se centra en la idea que el tresor més valuós per a les joguines és la infància dels nens, ja que és el que els dona vida. Per això, les joguines són les seves guardianes, ja que sense ella no podrien seguir movent-se com fan els humans. Així, quan els videojocs, les tauletes i les consoles reemplacen les joguines tradicionals i es converteixen en els nous “companys” dels nens, la petita Laura s’obsessiona amb un videojoc en línia que està infectat per un virus informàtic. És per aquest motiu que el seu peluix preferit, el Minitigre, s’enfonsa al perillós món digital, al costat del cocodril Dentetes, per evitar que la Laura perdi la innocència.
El film, es podrà veure a:
  • Cinemes Illa Carlemany (Andorra)
  • Cinemes Girona (Barcelona)
  • Filmax Gran Via (Barcelona)
  • Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
  • Cinemes Las Vegas (Figueres)
  • Cinemes  Albèniz (Girona) 
  • JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
  • JCA Cinemes Valls (Valls)
Switch to mobile version