Autor Motor
2 Agost 2019 a 18:00

Hi haurà Formula 1 al Circuit Barcelona-Catalunya l’any 2020

Govern autoritza la pròrroga del contracte per la seva organització 

Presentació Formula 1 Emirates Gran Premio España2019// Foto: Miquel Rovira

Presentació Formula 1 Emirates Gran Premio España2019// Foto: Miquel Rovira

 

El Consell Executiu va autoritzar ahir a la societat Circuits de Catalunya SL, a signar la pròrroga per un any del contracte d’organització del Gran Premi d’Espanya de F1 per a l’any 2020 amb l’empresa Formula One World Championship Limited (FOWC). La signatura posterior garantirà la celebració de la 30a edició consecutiva d’aquest esdeveniment al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló.
El Gran Premi de F1 a Catalunya és un actiu que contribueix al posicionament de Catalunya al món en els àmbits del turisme i de l’automoció. La seva continuïtat, a més, permetrà mantenir la presència del Circuit de Barcelona-Catalunya en el calendari de les principals competicions de motor estatals i internacionals mentre s’elabora un Pla estratègic per al Circuit de Catalunya a llarg termini.
Switch to mobile version