Autor Cinema, teatre i televisió
27 Setembre 2019 a 18:00

Film d’animació “Basia”

S’estrena en català avui divendres

Basia Cinema en català 2019.09.27// cartell

Basia Cinema en català 2019.09.27// cartell

El film polonès d’animació Basia s’estrena avui divendres, 27 de setembre, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. El film s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
Marcin Wasilewski i Łukasz Kacprowicz dirigeixen aquest film basat en el personatge creat per Zofia Stanecka i Marianne Oklejak. La Basia té cinc anys i viu a ciutat amb els seus pares, amb el seu germà i amb un amic de peluix. De vegades, com qualsevol infant de la seva edat, s’enfronta a grans problemes i ho fa amb intel·ligència, amb curiositat i amb un sentit de l’humor ben particular…
Drac Màgic distribueix aquest film que ha estat reconegut primer premi en la categoria infantil al 3rd International Animation Film Festival (Gdansk 2017) i el Premi International Young Audience Festiwal Ale Kino (Poznan 2016).
El film, es podrà veure a:
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi Park (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Cinema Truffaut (Girona)
Teatre Principal (Lleida)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)
Switch to mobile version