Autor Cinema, teatre i televisió
29 Novembre 2019 a 18:00

“Bobby, l’eriçó” i “Jacob, Mimi i els gossos del barri”

S’estrenen avui en versió doblada al català

Bobby Cinema en català 2019.11.29// Cartells

Bobby Cinema en català 2019.11.29// Cartells

Els films  d’animació Bobby, l’eriçó i Jacob, Mimi i els gossos del barri, s’estrenen avui, 29 de novembre, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.


Bobby, l’eriçó

Paycom Multimedia estrena aquest film dirigit per Jianming Huang. En Bobby és un eriçó ben valent de la seva tribu. Durant una baralla queda malferit i perd la memòria i emprèn un llarg viatge per provar de recuperar-la. Acompanyat d’un colom poeta, en Bobby aprendrà a treballar en equip i valorarà la importància de l’amistat i de les seves responsabilitats.

La pel·lícula es podrà veure a:

JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
Cinemes Girona (Barcelona)
Soho House (Barcelona)
Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Cines Filmax Gran Via 4DX (l’Hospitalet de Llobregat)
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)

Jacob, Mimi i els gossos del barri

Edmunds Jansons dirigeix aquesta coproducció letona-polonesa. El pare d’en Jacob ha de fer un viatge de negocis. Serà fora uns dies i, per aquest motiu, el noi haurà de passar una setmana sencera amb el seu oncle i la seva cosina, la Mimi. Tan bon punt hi arriba, s’assabenta que un ric home de negocis vol transformar el parc central i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte amb l’ajut dels gossos del barri, que tenen la capacitat de parlar.

Pack Màgic presenta aquesta història sobre la gentrificació recomanada a partir de 6 anys. El film es podrà veure a:

Cinema Casal d’Agramunt (Agramunt)
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Teatre Cinema Armengol (Bellpuig)
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)

Switch to mobile version