Autor Articles i estudis
9 Novembre 2019 a 12:00

Exfoliant capil·lar, el cosmètic que aconseguirà que la cabellera llueixi radiant i lluminosa

Protectors solars cap·pilars// Foto: Nuggela y Sule bellezaactiva

Protectors solars cap·pilars// Foto: Nuggela y Sule bellezaactiva

Exfoliar el cabell? Si existeix un tractament que cau en l’oblit és l’exfoliació, i si ens costa exfoliar-nos la cara i el cos, possiblement no has pensat mai en la necessitat d’exfoliar la teva cabellera. Però si eliminar les cèl·lules mortes de la pell és imprescindible perquè llueixi radiant, el mateix ocorre amb el cabell. A continuació, t’expliquem quina és la funció de l’exfoliant capil·lar i et presentem algunes opcions molt interessants.

Per què triar un exfoliant capil·lar?

La suor, la contaminació, el greix, la societat, agents externs… Les seves partícules s’instauren en el cuir cabellut com ocorre amb la nostra pell, arribant a obstruir-lo. Així, la fibra capil·lar té més dificultats per a sortir radiant i amb lluentor. La solució? Alliberar el cuir cabellut d’impureses i cèl·lules mortes amb cosmètics especialment concebuts per a això.

Més fàcil, parlem dels tres beneficis de l’exfoliant capil·lar:

Facilita el creixement sa i lluminós del cabell, perquè les arrels queden més lleugeres.

Amb el fol·licle pilós alliberat, els cosmètics capil·lars són més eficaços.

Amb una cabellera tonificada i fresca és més fàcil omplir-se d’energia. El cuir és la barrera del cap enfront del món exterior: potser et resulta més fàcil canviar l’enfocament dels problemes, elevant la ment.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version